H. Consciencestraat 32 - 8530 Harelbeke Tel. 056 41 41 19 info@iqpack.be

Algemene presentatie van IQ Pack

Foto 1
 
Foto 2

Over ons

Binnen de verpakkingssector krijgt de ontwerpafdeling van een kartonnagebedrijf vrijwel dagelijks de vraag binnen van een klant om een model of mock-up (prototype) van zijn te produceren verpakking te vervaardigen. Op zich geen probleem doch deze prototypes zijn vrijwel altijd "blanco", maw onbedrukt. De klant krijgt dan enkel een 3D impressie en kan de afmetingen polsen met zijn te verpakken product. Om een goede indruk te krijgen over zijn design die op de verpakking dient te komen krijgt de klant een "printout" of proefdruk op fotopapier.

In diezelfde sector krijgt de verkoopsafdeling frequent de opmerking van klanten of potentiële klanten waarom men altijd minimum 1000 stuks moet laten maken. Wat als de klant enkel 100 stuks nodig heeft? Een vrij omslachtig en dure onderneming.

De oprichters van IQ Pack kwamen elk op hun domein dagelijks dergelijke situaties tegen. En omdat verpakking voor iedereen belangrijk is hebben ze hun inspanningen gebundeld en een oplossing gezocht en gevonden.

Reeds van in 2007 is men op zoek gegaan naar de nodige technische apparatuur en kennis om een oplossing te bieden aan dergelijke vragen. Eind 2008, in volle crisisperiode werd het plaatje compleet. Op 5 februari 2009 werd IQ Pack boven de doopvond gehouden.

De nodige installaties werden aangekocht en volledig operationeel gezet. Nu beschikt IQ Pack over de techniek en kennis om modellen of prototypes te voorzien van hun design of bedrukking en kunnen tevens hierdoor kleine volumes produceren. Zelfs bij het prille begin van een verpakking kan IQ Pack oplossingen bieden via hun ontwerpdienst die voorzien is van de laatste ontwikkelingen inzake ontwerpsoftware voor verpakkingen.

IQ Pack biedt de oplossing:

  • voor iedereen, van klein tot grote bedrijven
  • kant en klare oplossingen vanaf 1 stuk...

IQ Pack want:

  • wij nemen tijd om te luisteren, voor te stellen en te creëren van a tot z
  • uw bedrijf is belangrijk
  • uw groei is tevens onze groei

Tevens biedt IQ Pack de mogelijkheid om op allerhande harde materialen en op grootformaat kwalitatieve prints te drukken. Deze worden gebruikt als decoratie (inrichting van winkels, home, beursstanden etc) of als
publiciteit (publiborden etc).